Stel u wilt een Google Chromecast kopen, dan kunt u tegenwoordig beter kiezen voor de Google Chromecast 2. Dit is de opvolger van de Google Chromecast die alweer sinds 2013 te koop is. Deze kleine dongle van Google heeft al veel tevreden gebruikers over de hele wereld.

De Google Chromecast Kopen voor de laagste prijs:

chromecast kopen

Te Koop Vanaf €35,-

Koop bij Bol.com

Koop bij Coolblue

Koop bij Mediamarkt

 

Wat is een Google Chromecast?

Google Chromecast is een kleine HDMI mediaspeler die zijn succes mede te danken heeft aan de makkelijke en eenvoudige werking. Een gebruiker hoeft maar een enkele knop aan te raken om zijn media van zijn mobiele telefoon of tablet naar de televisie te streamen.

En het aansluiten van de Google Chromecast is al net zo makkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is de Chromecast Dongle in de HDMI aansluiting van uw televisie te steken. En hij is klaar voor gebruik.
Ook de prijs van de Chromecast is zeer gunstig. Voor ongeveer drie tientjes kunt u al een Google Chromecast kopen.

Google heeft aangegeven dat er inmiddels al 17 miljoen Chromecast zijn verkocht. De Google Chromecast blijft immens populair omdat hij zo makkelijk in gebruik is en met alle apparaten werkt. Dus ook met Apple.

Steeds meer Apps beschikken over een Chromecast functie waardoor het mogelijk is om het scherm van de mobiele telefoon of tablet te delen met de televisie.
Bekijk onderstaande video voor een demonstratie van de nieuwe chromecast.

Google Chromecast Audio

De Google Chromecast audio is de nieuwste ontwikkeling van Google om audio draadloos te streamen. De werking is vergelijkbaar met de Google Chromecast.
De Chromecast Audio gaat de strijd aan met Apple’s Airplay om muziek af te spelen bij u thuis.
U koopt de Chromecast Audio hier:

Koop bij Bol.com Koop bij Coolblue Koop bij Mediamarkt

Het grote verschil is dat Apple Airplay alleen werkt met Apple Apparaten en Google Chromecast Audio werkt zowel met Android als met IOS gebruikers.
Een ander groot verschil met Apple Airplay is dat bij Airplay het mobiele apparaat al het werk doet en bij Google Chromecast Audio de mobiele telefoon niet actief hoeft te zijn. De Cast apparaten maken rechtstreeks verbinding met de bron.
En dat scheelt natuurlijk in batterij verbruik en u kunt u telefoon gewoon voor andere dingen blijven gebruiken tijdens het streamen van audio. U kunt gewoon bellen met uw toestel terwijl u met Google Chromecast Audio muziek streamt.

Bekijk de foto’s van uw telefoon op uw TV met de Chromecast

Heeft u nog geen Google Chromecast en zoekt u een eenvoudige manier om het scherm van uw mobiele telefoon te delen met uw televisie dan is de Chromecast de oplossing.
Op deze manier kunt u de foto’s op uw smartphone bekijken op de televisie in de woonkamer.
Maar wat dacht u van Netflix kijken. Ook dat kan met de Google Chromecast.

Google Chromecast kopen?

Interesse? Kijk dan snel eens bij onze partners waar u een Google Chromecast kunt kopen.

Koop bij Bol.com Koop bij Coolblue Koop bij Mediamarkt
chromecast kopen

Te koop vanaf €35,-